Spækhugger DM

[statistik] [rekorder] [Hall of fame]

 

Danmarksmesterskabet i spækhugger er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor bådene samles fra hele landet. Vi er en blandet flok af sejlere, hvor nogle er nye i både klassen og sejlsport generelt og andre er end dog meget dygtige sejlere.

Alle sejler vi kapsejlads på samme bane, men formentligt med mange forskellige mål for stævnet. Nogle for at vinde, nogle for at prøve at vinde, nogle for at blive bedre, og de fleste fordi det er sjovt.

Mange tidligere DM resultater er nu  samlet i databasen, kan nu anskues fra mange forskellige vinkler. Her finder du antal deltagere, placeringer og både og lidt statistik. Det er jo ikke et mål for stævnernes succes, for så burde databasen indeholde, antal tømte fadøl, antal erfaringer udvekslet, antal tricks og tips afluret og antal mennesker man har lært at kende.

Et godt start punkt for databasen er et af følgende links

Bemærk at alt er links, ved at trykke på et sejlnummer får du bådens resultater Ved at trykke på et stævne får du stævnets restulter .. osv osv..

 

god fornøjelse.

PS:

HJÆLP Systemet mangler mange data endnu.! Vi har ikke resultaterne fra de første stævner i 70' og 80erne, men vil meget gerne have dem. Så giv et praj, hvis du ligger inde med disse lister, eller kan huske hvordan det gik enkelte både i sejladsen, og hvem som var med.