Velkommen til Spækhugger klubben

Det er vores hensigt, at disse sider skal fortælle noget til alle med interesse i Spækhuggere, det være sig kommende og nuværende spækhuggersejlere, sejlsportsinteresserede i øvrigt og folk, der bare er interesserede i at vide, hvad sejlbåden Spækhuggeren er. Interessede og nye sejler, kan få en kort introduktion til båden under Hvorfor sejle spækhugger. På vores spækhuggerkort kan du se, hvor mange spækhuggere der findes i havnene rundt om i verden.
Du kan også læne dig tilbage, høre lidt musk, og se på nogle spækhuggere i vores photostory.

Du er meget velkommen i klubben, og under Medlem står hvordan det opnås, og hvad Spækhugger klubbener. Vores papirbaserede medie hedder SpækhuggerNyt, og hvis du vil læse, hvad en Spækhugger egentlig er, så se klassereglerne under Båddata og virkelighedens Spækhuggere er under Fartøjsregistret. Skulle du mangle noget på hjemmesiderne, så skriv til - nyt indhold kommer løbende, så næste gang du besøger os, er der sikkert nyt.

De øvrige punkter handler om os, der sejler Spækhuggere: Resultaterne fra DM, hvad sejlere og andre har til Køb & Salg, og under Sejler tips kan du spørge andre til råds om netop din Spækhuggere, og endelig er der et marked for Gaster.

God fornøjelse!
Bestyrelsen